U sudaru kod Vladičinog Hana jedna osoba poginula, četvoro povređeno

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru kod Vladičinog Hana jedna osoba poginula, četvoro povređeno

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak rano ujutro na magistralnom putu Niš-Skoplje, kod mesta Garinje, nadomak Vladičinog Hana jedna osoba je izgubila život, a četvoro ih je lakše povređeno.

Prema rečima portparola Policijske uprave u Vranju Dragana Stamenkovića, do čeonog sudara najverovatnije je došlo zbog preticanja na mestu gde to nije dozvoljeno.

"Još nemamo precizne informacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << niti identitet poginule i povređenih osoba, pošto je uviđaj u toku. Znamo samo da su se sudarila dva putnička vozila, jedno niških, a drugo leskovačkih registracija. Na licu mesta poginuo je muškarac iz Leskovca. Ostalim povređenim licima, lekarska pomoć ukazana je na licu mesta. Do nesreće je najverovatnije došlo zbog nedozvoljenog preticanja", kaže Stamenković.

Podsetimo da je ovo druga saobraćajna nezgoda u poslednjih 10 dana.

Pre samo šest dana na magistralnom putu kod Džepa sudarila su se dva putnička vozila i tom prilikom su četiri osobe zadobile lakše i teže telesne povrede.

Uzrok je isti, preticanje preko pune linije.

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLADIČIN HAN: U sudaru poginuo muškarac, a četvoro povređeno!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2014

U čeonom sudaru dva putnička vozila, niških i leskovačkih registracija, poginuo je muškarac iz Leskovca. Nesreća se najverovatnije dogodila zbog preticanja na mestu gde to nije dozvoljeno

Nastavak na Telegraf.rs...

Vladičin Han: Muškarac poginuo u udesu, četvoro povređeno

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014

Jedna osoba je izgubila život, a četvoro ih je lakše povređeno u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak na magistralnom putu Niš-Skoplje, nadomak Vladičinog Hana...Sudar najverovatnije posledica preticanja na nedozvoljenom mestu (Foto: Ilustracija).. ..Do čeonog sudara najverovatnije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.