Izvor: JUGpress.com, 12.Jun.2020, 20:38

U subotu za saobraćaj biće zatvorena Šumatovačka, a u nedelju Omladinska ulica

VRANJE

Javno preduzeće „Urbanizam i izgradnja grada“ u Vranju obaveštava građane da će, u subotu, 13. juna, za saobraćaj biti zatvorena Šumatovačka ulica zbog rekonstrukcije, od 8 časova, i to od raskrsnice sa Partizanskim putem do raskrsnice sa Ulicom 22. decembra.

U nedelju, 14. juna, zbog rekonstrukcije će za saobraćaj biće zatvorena Omladinska ulica.

Iz ovog preduzeća apeluju da u navedenom periodu svi uklone parkirana vozila sa kolovoza i trotoara i da koriste alternativne pravce. Preduzeće će postaviti privremenu saobraćajnu signalizaciju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Zatvaranje ulica zbog rekonstrukcije

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2020, 11:17

Zbog rekonstrukcije, u subotu, 13.6.2020. godine, za saobraćaj biće zatvorena Šumatovačka ulica u Vranju, u periodu od 8.00 časova i to, od raskrsnice sa Partizanskim putem do raskrsnice sa Ulicom 22. decembra u Vranju. U nedelju, 14.6.2020. godine zbog rekonstrukcije, za saobraćaj biće zatvorena...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.