Izvor: JUGpress.com, 19.Maj.2022, 00:07

U subotu prijemni za IT odeljenje 

VRANJE

Učenici  koji su se prijavili za polaganje prijemnog ispita za IT odeljenje u Gimnaziji  „Bora  Stanković“ u Vranju, polažu prijemni u ovoj školi, u subotu, 21. maja, u 10 sati.

Spisak učenika biće istaknut u holu škole i na vratima učionica, a potrebno je da đaci dođu  u 9 sati i 15 minuta.

Učenici kod sebe treba da imaju đačku knjižicu sa fotografijom, flašicu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vode, pribor za rad, odnosno lenjir, trougao, uglomer, šestar, hemijsku i grafitnu olovku i gumicu, kao i kalkulator sa osnovnim računskim operacijama.

Ne može se koristiti kalkulator na mobilnom telefonu. Mobilni telefoni su zabranjeni.

Na dan polaganja mogu doći i učenici koji se nisu prijavili i da tada polažu prijemni, obaveštavaju iz Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Sutra i za vikend prijemni ispiti u specijalizovanim srednjim školama

Izvor: Danas, 19.Maj.2022

U muzičkim i baletskim školama sutra od 10 sati počinje polaganje trodnevnog prijemnog ispita koji će trajati i u subotu i nedelju, dok će đaci koji konkurišu za upis u specijalizovana IT odeljenja polagati prijemni u subotu, 21. maja, od 10 do 12 časova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.