U sredu akcija dobrovoljnog davalaštva krvi

Izvor: OkRadio.rs, 20.Nov.2023, 10:09

U sredu akcija dobrovoljnog davalaštva krvi

Gradska organizacija Crvenog krsta u Vranju organizuje još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Svi koji žele da daju krv, mogu to da učine u sredu, 22. novembra, od 10 do 14 časova u sali Galerije Narodnog univerziteta.   Uz moto ,,Sreda je srećan dan, dan kada treba početi neki posao, krenuti na put. Usrećite nekoga ove srede! Spasi život. Daj krv!'' upućen je poziv svim humanim ljudima da se odazovu ovoj akciji.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sombor: Akcija dobrovoljnog davanja krvi 23. novembra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Nov.2023

SOMBOR – Crveni krst Sombor u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, u četvrtak, 23. novembra, organizuje novu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se odvijati u periodu od 9 do 13 časova, u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta Sombor, na adresi Apatinski put 19. Budući...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.