Izvor: JUGpress.com, 09.Okt.2020, 16:19

U prvoj nedelji imunizacije u Vranju je vakcinisano 1.519 osoba

VRANJE

Dom zdravlja Zdravstvenog centra u Vranju dobio je 2.500 doza vakcina protiv sezonskog gripa koje su distribuirane službama te zdravstvene ustanove.

U Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva, Opšta medicina vakcinisane su 852 osobe, od čega je u Zdravstvenoj stanici u Vranjskoj Banji vakcinisano 160 osoba.

U Službi za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za zdravstvenu zaštitu radnika, Medicina rada vakcinisano je 560 i Službi za kućno lečenje 107osoba, saopštili su iz Zdravstvenog centra u Vranju.

Sve ove zdravstvene ambulante i stanice rade u okviru Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva Doma zdravlja Vranje.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.