Izvor: JUGpress.com, 05.Apr.2024, 20:13

U ponedeljak se razmatra dodela sredstava na medijskom konkursu

VRANJE
Na sednici Gradskog veća grada Vranja u ponedeljak, 8. aprila razmatraće se Predlog komisije za ocenu projekata i davanje predloga o raspodeli sredstava po Konkursu za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Vranja za 2024. godinu.
Razmatraće se i Nacrt plana detaljne regulacije koja povezuje ulicu Maričku sa Regionalnim centrom za upravljanje otpadom ,,Meteris“ Vranje.
Takođe, na dnevnom redu su i Nacrt plana detaljne regulacije solarne elektrane ,,Gornje  livade“  KO Soderce. (kraj) DC/SA
I ovo Vam može biti interesantno...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U ponedeljak sednica Gradskog veća Vranja: Većnici i o KOMISIJI ZA MEDIJSKE PROJEKTE

Izvor: OkRadio.rs, 06.Apr.2024, 09:06

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković sazvao je za ponedeljak, 8. april, sednicu Gradskog veća na kojoj će između ostalog biti razmatran Nacrt plana detaljne regulacije koja povezuje ulicu Maričku sa Regionalnim centrom za upravljanje otpadom ,,Meteris“ Vranje. Takođe, na dnevnom redu su i...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.