U petak treći protest Vranje protiv nasilja

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jul.2023, 10:02

U petak treći protest Vranje protiv nasilja

Treći protest "Vranje protiv nasilja" održaće se u petak, 7.07.2023. sa početkom u 19h na šetalištu ispred Robne kuće. "Još jednom upućujemo poziv svim slobodnim građankama i građanima našeg grada, ali i celog Pčinjskog okruga, da se okupimo u još većem broju i zajedno i solidarno pošaljemo poruku vlastima šta mislimo o njima i načinu njihove vladavine poslednjih 11 godina. Šetamo dostojanstveno i mirno do ispunjenja svih zahteva jer Srbija mora da stane! Vidimo se u petak na starom mestu! Poručuju organizatori.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Treći protest u Vranju zakazan za petak u 19 časova

Izvor: Danas, 05.Jul.2023

Treći protest Vranje protiv nasilja održaće se u petak 7. jula od 19 časova, na šetalištu ispred Robne kuće u centru Vranja, saopštili su organizatori.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.