U pešačkoj zoni humanitarna akcija

Izvor: JUGpress.com, 10.Avg.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pešačkoj zoni humanitarna akcija

VRANJE

U centru Vranja, humani ljudi samoinicijativno su organizovali akciju prikupljanja novčane pomoći koja je neophodna za lečenje troje sugrađana. Reč je o mladim ljudima za čije je lečenje, od malignih bolesti, neophodan odlazak u inostranstvo, Miljani Ristić Stanković, Slobodanu Aleksiću i Nenadu Ristiću.

Na tezgi su bili izloženi hrana i slatkiši čija je cena bila pristupačna. Svako ko >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je hteo da pomogne mogao je da kupi parče torte za 80, a kompletan slani obrok, koji je pripremio jedan poznati restoran u gradu, od 200 do 250 dinara.

Vranjanci su poznati po humanosti, tako da su se se i ovog puta odazvali. Prikupljena sredstva biće odmah uplaćena na žiro račune troje Vranjanaca.

Realizaciju ove humanitarne akcije pomogli su sponzori –  Pekara ,,Loki“, Mesara ,,Mišić“, Ivica Stanković, Radionica za izradu torti i kolača ,,Bubamara – slatki svet“, Torte ,,Ana“ i ,,GM“ Ketering.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.