U okrugu još 24 lica zaražena kovidom 19

Izvor: OkRadio.rs, 27.Dec.2021, 11:04

U okrugu još 24 lica zaražena kovidom 19

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirane su 183 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da su 24 lica zaražena koronavirusom. Od ovog broja 20 je iz Vranja,  2 iz Bosilegrada i po jedan iz Preševa i Trgovišta.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dupliran broj zaraženih u Pčinjskom okrugu

Izvor: JUGpress.com, 27.Dec.2021

VRANJE-BUJANOVAC-VLADIČIN HAN-SURDULICA..U odnosu na prethodni kovid presek broj novozaraženih u Pčinjskom okrugu se povećao za 15 slučajeva. Testirane su 183 osobe i registrovane su 24 pozitivne...Vranje je sa 20 novih slučajeva, a dan pre toga je bilo petoro zaraženih. U Bosilegradu su dva novoinficirana,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.