U okrugu 101 lice pozitivno na kovid 19, u Vranju 51

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2022, 13:16

U okrugu 101 lice pozitivno na kovid 19, u Vranju 51

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirane su 263 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 101 lice pozitivno na koronavirus.    Od toga 51 osoba je iz Vranja, po 12 iz Surdulice i Vladičinog Hana, 9 iz Preševa, po 7 iz Bujanovca i Bosilegrada i 3 iz Trgovišta.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Vranju, Surdulici i Vladičinom Hanu dvocifren broj novozaraženih, u ostalim mestima Pčinjskog okruga jednocifren

Izvor: JUGpress.com, 14.Avg.2022

VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-PREŠEVO-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE..Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid-19 testirane su 263 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga...Rezultati testiranja su pokazali da je 101 lice pozitivno na korona virus...Vranje...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.