Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novoj zgradi vranjskog pozorišta izvedena opera za decu „Bastijen i Bastijena“

VRANJE

Povodom otvaranja nove zgrade Pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju u obnovljenom zdanju izvedena je dečja opera „Bastijen i Bastijena“ Narodnog pozorišta iz Beograda, u režiji Ane Grigorović.

Tako su prvi posetioci vranjskog teatra bili najmlađi  koji su sa uživanjem gledali ovo jedno od prvih Mocartovih operskih dela idealno za upoznavanje mlade pozorišne publike sa operom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
„Bastijen i Bastijena“ igraju ljubavne igre koje im smišlja Kolas, a da bi proverili svoju ljubav koriste čak i društvene mreže koje ih podjednako zbližavaju i udaljavaju. U toj igri učestvuje i Kolina koja sa publikom posmatra predstavu i otkriva im tajne opere.

Nova rekonstruisana zgrada Pozorišta biće otvorena večaras u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučić, i brojnih drugoh zvaničnika iz Beograda.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.