Izvor: JUGpress.com, 16.Maj.2020, 16:38

U nedelju biće obustavljen saobraćaj u Ulici Save Kovačevića

VRANJE

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže u ulici Bore Stankovića u Vranju, u nedelju, 17. maja, od 7 do 17  časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Save Kovačević.

Obustava važi od raskrsnice sa Vlasinskom i Njegoševom ulicom do uključenja u Ulicu Bore Stanković i u Ulici Bore Stanković do raskrsnice sa Njegoševom ulicom.

U zoni radova i privremenom saobraćajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << signalizacijom preusmerava se na alternativne pravce, odnosno kroz Njegoševu ulicu, koja je jednosmerna.

U zoni radova, celom dužinom, zabranjeno je parkiranje vozila u zoni putnog zemljišta.

Zabrana saobraćaja važi do završetka radova.

Dok traju radovi u ulici Bore Stankovića, važi horizontalna i vertikalna privremena signalizacija koju postavlja JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.