Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2020, 17:40

U kovid bolnicama u Vranju samo sedam slobodnih postelja

VRANJE

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 153 pacijenta, od kojih je 147 pozitivno na korona virus.

Upalu pluća ima 150 pacijenata, na kiseoniku je 46. Na bolničko lečenje primljeno je 20 pacijenata, tako da je trenutno  samo sedam slobodnih kreveta za pacijente koji imaju kovid-19.

U Kovid ambulanti ATD >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Vranju, u petak, je obavljeno 306 pregleda, od toga prvih je bilo 147.

Uzorkovana je krv kod 200 pacijenata i sačinjeno 205 RTG pluća. Urađeno je 10 PCR i 168 antigenskih testova, od kojih je 80 pozitivnih na kovid-19.

Upala pluća je dijagnostikovana kod 85 pacijenata.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.