U kovid bolnicama u Nišu, Vranju i Leskovcu 13 pacijenta, bez preminulih u poslednja 24 sata

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2021, 16:42

U kovid bolnicama u Nišu, Vranju i Leskovcu 13 pacijenta, bez preminulih u poslednja 24 sata

Poslednji podaci Ministarstva zdravlja pokazuju da su od posledica virusa korona preminule 4 osobe u Srbiji, a u kovid bolnicama u Nišu, Vranju i Leskovcu nije zabeležen nijedan slučaj, dok je u Kruševcu preminuo jedan pacijent. Od juče do danas testirano je 5.938 osoba, a kod 60 ljudi je potvrđen virus.

U kovid objektima Univerzitetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kliničkog centra Niš, kako saopštavaju iz te zdravstvene ustanove, na lečenju su 3 osobe i nijedna nije pozitivna na kovid.

Nema pacijenata sa potvrđenim prisustvom virusa Covid-19 na respiratoru. – saopštavaju iz Kliničkog.

Na lečenju u leskovačkoj kovid bolnici trenutno je 5 pacijenata, a kod 2 osobe je potvrđeno prisustvo virusa korona, dok je u vranjskim kovid objektima hospitalizovano ukupno 5 pacijenata i isto toliko ima pozitivan nalaz na virus.

Dodaju da su u novoj kovid bolnici u Kruševcu na lečenju 44 pacijenta, 30 je pozitivno na virus, a dve osobe su na respiratorima.

U Srbiji je zbog kovida u bolnicama 369 pacijenata, a 16 na respiratorima.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu i Jablaničkom okrugu po troje novozaraženih koronom, u Pčinjskom bez novoobolelih

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2021, 10:50

Od 120 testiranih u niškom Domu zdravlja prethodnog dana, troje je pozitivno na kovid, pokazuju podaci iz te ustanove. Tri osobe pozitivne su i u Jablaničkom okrugu, dok u Pčinjskom nema novoobolelih u poslednjih 24 sata. ..U kovid ambulantama Doma zdravlja u Nišu javilo se 126 pacijenata, od toga...

Nastavak na JužneVesti.com...

Još dva slučaja koronavirusa na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021

Na Kosovu je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 1.328 osoba, od kojih su dve bile pozitivne, saopštio je danas Institut za javno zdravlje u Prištini...Svi slučajevi zabeleženi su u opštini Gnjilane, prenosi Koha i dodaje da nije zabeležen nijedan smrtni slučaj...Na Kosovu je trenutno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.