Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2022, 18:11

U kovid bolnicama nepromenjen broj hospitalizovanih pacijenata

VRANJE-VLADIČIN HAN-SURDULICA-BUJANOVAC-PREŠEVO-TRGOVIŠTE-BOSILEGRAD

Posle dužeg vremena u Vranju nema evidentirane dece predškolskog i školskog uzrasta zaražene korona virusom.

U kovid ambulanti ATD, u nedelju, je obavljeno 77 prvih  pregleda. Sa kontronim je bilo 114.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 78 pacijenata sa upalom pluća. Kiseonik prima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 53 bolesnika. Tokom proteklog dana iz bolnice su otpušena tri pacijenta. Isto toliko ih je i primjeno na na bolničko lečenje.

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na koronu je testirano 208 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Evidentirano je 65 novih slučajeva zaraze.

U Vranju su registrovane 43 inficirane osobe. Iz Vladičinog Hana je devet, Surdulice i Bujanovca po četiri, Preševa i Trgovišta po dve i Bosilegrada jedan slučaj infekcije.

U nedelju u Vranju je dato 11 doza vakcina protiv kovida. Od početka imunizacije ukupno je dato 118.749 doza svih vakcina.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.