U kontrolnim mečevima Radnik remizirao, Dinamo pobedio, pa izgubio

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kontrolnim mečevima Radnik remizirao, Dinamo pobedio, pa izgubio

Bez golova završen je meč surduličkog Radnika i ukrajinskog premijerligaša Vorskle. Vranjski Dinamo slavio je u Turskoj, pošto je nadigrao “fenjeraša” najjačeg prvenstva Ukrajine Arsenal, ali je potom ubedljivo poražen od nemačkog tima TSV Štajnbah Haiger. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Ovo su bili poslednje prijateljske utakmice koje su dva superligaša sa juga odigrala na pripremama u Turskoj. Generalna proba pred proleće u Superligi biće im međusobni duel, koji je zakazan za 9. februar.

Vranjanci su sa 1:0 savladali Arsenal iz Kijeva, a strelac je bio Nikola Popović, špic koji se nakon 2 godine vratio u redove Dinama. Ipak, dobar utisak iz ovog meča pokvario je “fenjeraš” Superlige, pošto je u poslednjem kontorlnom duelu rezultatom 4:0 izgubio od trećeplasiranog tima četvrte nemačke lige.

Radnik je remizirao po treći put, od četiri meča koliko ih je odigrao u Turskoj. Nisu mogli da zatresu mrežu rivala ni osmoplasirani tim srpskog prvenstva, ali ni petoplasirani tim ukrajinske Premijer lige, nekadašnji ostvajač nacionalnog Kupa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.