U dve saobraćajke u Vranju teško povređene dve osobe

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2020, 10:23

U dve saobraćajke u Vranju teško povređene dve osobe

U sudaru teretnog vozila i motocikla koji se dogodio juče oko 18 sati u naselju Palestina u Vranju, 17-godišnji vozač motocikla zadobio je teške povrede. Samo sat kasnije, u drugoj udesu u blizini Motela, u sudaru sa automobilom teško je povređen 28-godišnji vozač traktora.

Kako kažu u vranjskoj policiji, sudar teretnog vozila šabačkih tablica i motocikla dogodio se u Ulici Partizanski put, dok se teretnjak kretao iz grada prema selu Zlatokop.

Najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je motociklistu oborio prednjom levom stranom, a on je prilikom pada zadobio teške telesne povrede - kažu u policiji.

Druga nezgoda se dogodila oko 19 sati, kod Motela Vranje, a u ovom udesu je povređen vozač traktora iz Vranja.

Vozač putničkog vozila marke “leksus” beogradskih tablica kretao se iz pravca Suvog dola prema Vranju, a kod isključne petlje je došlo do kontakta sat traktorom. Auto se prevrnuo na krov, a traktor na levi bok. Traktoristi je pomoć ukazana u vranjskom Zdravstvenom centru, odakle je prebačen u Klinički centar Niš - kažu u policiji.

Uzroci nezgoda će se, kako kažu u policiji, utvrditi istragom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Motela: Prevrnuli se lexus i traktor sa prikolicom

Izvor: OkRadio.rs, 23.Okt.2020

U četvrtak rano uveče, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe povređene, od kojih jedna teško, potvrdila je Policijska uprava Vranje. Prema navodima iz policije, oko 19 časova, došlo je do sudara između putničkog vozila „lexus“ i traktora sa prikolicom.   Za volanom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.