U dva udesa u Surdulici i Vranju povređene četiri osobe

Izvor: JužneVesti.com, 14.Sep.2020, 12:17

U dva udesa u Surdulici i Vranju povređene četiri osobe

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 12. septembra u okolini Surdulice, a u kojoj se prevrnuo traktor, vozač je zadobio teške povrede. Istog dana u drugom udesu u Vranju, prilikom pada motocikla povređene su tri osobe.

Kako kažu u vranjskoj policiji, oko 14:30 se u Danjinom selu prevrnuo traktor, a 66-godišnji vozač iz okoline Surdulice je zadobio teške povrede. Njemu je pomoć ukazana u surduličkom Zdravstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << centru, a zatim je prebačen u niški Klinički centar.

Muškarac koji je upravljao traktorom sa prikolicom kretao se iz pravca Danjinog sela i, s obzirom da se put proteže sa usponom, on se iz nepoznatih razloga vratio unazad, sleteo sa puta i došlo je do prevrtanja traktora - kažu u policiji.

Druga nezgoda se dogodila posle ponoći u Ulici Miodraga Stojkovića u Vranju, a u ovom udesu povređeni su vozač motocikla i još dve osobe koje je vozio.

22-godišnji vozač motocikla marke “jamaha” iz Vranja koji je prevozio još dvoje ljudi izgubio je kontrolu nad vozilom u Ulici Miodraga Stojkovića, prešao na levu stranu kolovoza, izgubio stabilnost i pali su. Vozač i 16-godišnjakinja su zadobili teške, a 19-godišnjak lakše telesne povrede. Pomoć im je ukazana u vranjskom Zdravstvenom centru - kažu u policiji.

Protiv vozača će biti podneta kriviča prijava za krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.