U četvrtak akcije dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: OkRadio.rs, 25.Apr.2023, 10:25

U četvrtak akcije dobrovoljnog davanja krvi

Gradska organizacija Crvenog krsta u Vranju u saradnji sa Poljoprivredno-veterinarskom i Tehničkom školom, organizuje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi. Tako će u četvrtak, 27. aprila, od 9 do 13 sati akcija biti održana u Poljoprivredno-veterinarskoj školi, a u terminu od 13:30 do 16 sati u Tehničkoj školi.   Uz slogane ,,Svi su dani dobri, četvrtak je najbolji'' i ,,Spasi život. Daj krv.“' iz vranjskog Crvenog krsta pozivaju sve humane ljude da se odazovu jednoj od ove dve akcije i daju krv.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u dve srednje škole u Vranju

Izvor: Danas, 25.Apr.2023

U Srednjoj poljoprivredno-veterinarskoj školi "Stevan Sinđelić" i Tehničkoj školi u Vranju, u četvrtak, 27. aprila, Crveni krst organizuje dve akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.