U automobilu koji je sleteo sa puta poginuo muškarac iz Surdulice

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U automobilu koji je sleteo sa puta poginuo muškarac iz Surdulice

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na opštinskom putu između sela Belo Polje i Kijevac u Surdulici život je izgubio 57-godišnji muškarac iz te opštine, saopštila je danas Policijska uprava u Vranju.

Iz PU Vranje je agenciji Beta rečeno da je muškarac upravljao putničkim vozilom marke "pasat variant", u kome nije bilo drugih putnika, kada je automobil sleteo sa puta i kada je došlo do prevrtanja vozila.

Vozač automobila je preminuo na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mesta.

Zbog crne serije saobraćajnih nesreća na putevima u opštinama Pčinjskog okruga, u kojima je u poslednjih nedelju dana desetak lica poginulo ili je teže ili lakše povređeno, Policijska uprava u Vranju je uputila apel vozačima da poštuju saobraćajne propise i da voze odmorni.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Surdulica: Automobil sleteo s puta, poginuo muškarac

Izvor: B92, 04.Jul.2019

Surdulica -- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na opštinskom putu izmedju sela Belo Polje i Kijevac u Surdulici život je izgubio 57-godišnji muškarac iz te opštine...Iz Policijske uprave u Vranju agenciji Beta rečeno da je muškarac upravljao putničkim vozilom marke "pasat variant", u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.