U asfaltiranje Radničke ulice uloženo 33 miliona dinara

Izvor: JUGpress.com, 15.Nov.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U asfaltiranje Radničke ulice uloženo 33 miliona dinara

VRANJE

U Radničkoj ulici u Vranju u toku je postavljanje završnog sloja asfalta. Radi se o delu ulice na potezu od petlje prema raskrsnici sa Bulevarom AVNOJ-a.

Radove je u četvrtak obišao gradonačelnik dr Slobodan Milenković sa saradnicima koji je podsetio da je uređenje ove deonice dogovoreno prilikom posete potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović Vranju.

On se zahvalio ministarki na njenoj podršci i pomoći Vranju kao i javnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << preduzećima „Putevi Srbije“ i „Koridori Srbije“ sa kojima lokalna samouprava realizuje nekoliko projekata.

U planu je i uređenje trotoara u Radničkoj ulici i dela državnog puta kod Zlatokopačke i petlje prema Simpu, koji će biti završen sledeće godine.

Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji Radničke ulice je dužine 1.420 metara i površine od 21.000 kvadrata je 33 miliona dinara.

Izvođač radova je preduzeće „Trace PZP“, a investitor „Putevi Srbije“.

„Rekonstrukcijom ove saobraćajnice, kompletnim uređenjem ulice Hristijana Karpoša, sa novim slojem asfalta i atmosferskom kanalizacijom i prethodnom rekonstrukcijom Lungine ulice, završavamo Komunalni program za 2018. godinu“, rekao je dr Milenković.

Gradonačelnik je dodao da su za sledeću godinu ostale velike ulice poput Narodnog heroja, Kneza Miloša i Filipa Filipovića, koje će biti kompletno rekonstruisane i to sredstvima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Najavio je da će na proleće uz podršku Ministarstva privrede početi radovi na uređenju ulice Bore Stankovića, koja je jedan od najvećih kapitalnih projekata za sledeću godinu. Biće nastavljeno i sređivanje putnih pravaca u seoskim mesnim zajednicama.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.