Izvor: JUGpress.com, 22.Sep.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zdravstvenom centru Vranje obavljeno 248 besplatnih pregleda

VRANJE

Od 8 do 16 sati na pregled je došlo 193 pacijenta. Obavljeno je 248 pregleda, saopšteno je iz ove ustanove.

U Domu zdravlјa i Opštoj bolnici, Zdravstvenog centra u Vranju pacijenti su  mogli da obave inernistički pregled TA i EKG i takvih je bilo 94. ORL pregleda bilo je 65, a šećer u krvi proverilo je 89 pacijenata.

U okolnim domovima zdravlja, u Trgovištu pregledano je 56, Bujanovcu 26 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Preševu 12 pacijenata.

U akciji besplatnih preventivnih pregleda u Vranju bilo je angažovano oko 30 medicinskih radnika i saradnika.

Za vreme održavanja akcije besplatnih preventivnih pregleda, Zdravstveni centar Vranje posetio je pomoćnik ministra zdravlja Republike Srbije dr Goran Stamenković.

Bili su to 15 besplatni preventivni pregledi  i organizovani su kao nastavak akcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije u cilju kontrole zdravlja stanovnika kojima se može utvrditi nastanak bolesti i sprečiti njeno dalje napredovanje.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.