U Vranju stradao dečak iz Surdulice

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jul.2023, 09:37

U Vranju stradao dečak iz Surdulice

Dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, u ponedeljak uveče prijavljeno je da je u Vranju, u ul. Petra Lekovića, prilikom dečije igre, dečak D.Š. iz Surdulice (7), koje je boravilo u Vranju smrtno stradao. Prema prikupljenim podacima od strane Policijske uprave u Vranju, do nesretnog događaja došlo je nakon što je stradalo dete skočilo sa gomile naređanih greda, koje su se pokrenule i dete povredile u predelu grudi i glave. Dete je  usled zadobijenih povreda preminulo. Na odeljenju PTO u Vranju konstatovana je smrt.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U SURDULICI Dečak (7) skočio sa greda, na licu mesta preminuo

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

Dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, u ponedeljak uveče prijavljeno je da je u Vranju, u ul. Petra Lekovića, prilikom dečije igre, dečak D.Š. iz Surdulice (7), koje je boravilo u Vranju smrtno stradalo.

Nastavak na Blic...

TRAGEDIJA U VRANJU Dečak (7) poginuo dok se igrao kod deke! Pao sa naređanih greda i zadobio fatalne povrede glave i grudi!

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2023

Dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, prijavljeno je noćas oko 23 sata, da je u Vranju, u ulici Petra Lekovića, stradalo dete. Sedmogodišnje dete iz Surdulice bilo je kod deke u gostima i stradao je dok se igrao. Prema prikupljenim podacima, do nesreće je došlo nakon što...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Dečak pao i stradao u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2023

Sedmogodišnji dečak iz Surdulice stradao je u Vranju kada je, prema informacijama iz policije, prilikom igre skočio sa gomile naređanih greda koje su se pokrenule, a dečak je usled zadobijenih povreda preminuo...Nesreća u Ulici Petra Lakovića je dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.