Izvor: JUGpress.com, 16.Maj.2021, 19:28

U Vranju sedam novih slučajeva infekcije korona virusom

VRANJE-PREŠEVO-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 234 uzorka iz Pčinjskog okruga, registrovano je 12 pozitivnih na korona virus.

U Vranju je novoinficiranih sedam građana, u Preševu dva, a u  Surdulici,Vladičinom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Hanu i Bujanovcu po jedan.

U Trgovišu i Bosilegradu nije zabeležen nijedan novi slučaj.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u subotu, je obavljeno 57 pregleda, od čega 29 prvih.

Urađena su 32 antigenska testa od kojih su četiri pozitivna na korona virus. Upala pluća je dijagnostikovana kod četiri pacijenta.

U kovid bolnici u Vranju zbrinuta su 33 pacijenta. Od tog broja 27 je pozitivno na kovid- 19, a 25 je sa upalom pluća. Na kiseoniku je 20 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljen je jedan pacijent, otpuštena su tri, a od tog broja dva su transportovana za Kruševac.

U kovid bolnici u Vranju sada ima 43 slobodna kreveta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.