U Vranju se obeležava Međunarodni dan mladih

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2013, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju se obeležava Međunarodni dan mladih

VRANJE – U ponedeljak 12. avgusta, Kancelarija za mlade u Vranju, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Trgovište i udruženjima MODUS i Generator iz Vranja, obeležiće  na izletištu  „Ćoška“ Međunarodnog dana mladih. Prema najavama u 19.30h biće organizovane izložba predmeta od recikliranog materijala izrađenih na radionicama reciklaže i izložba skica sa radionica za izradu grafita.

Te večeri, nastupiće >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mladi DJ-evi i izvođači iz Vranja – Nikolija, Vida, Emin, House Party Group, DJ Selecta, DJ Caky, kao i DJ MKDSL iz Beograda.

Tokom trajanja manifestacije, učesnici radionica za izradu grafita iz Vranja i Trgovišta pripremiće grafit koji će biti poklonjen jednoj od javnih ustanova. Aktivnosti u okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih organizuju se u okviru projekta „Mladost nam je ista“, koji realizuju Kancelarije za mlade iz Vranja i Tzrgovišta i udruženje MODUS, a ceo projekat je finansiran sredstvima Ministarstva omladine i sporta.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.