Izvor: JUGpress.com, 14.Feb.2022, 17:54

U Vranju preminula još dva pacijenta od posledica korone virusa, 166 pozitivnih

VRANJE-VLADIČIN HAN-SURDULICA-PREŠEVO-BUJANOVAC-BOSILEGRAD

Zdravstveni centar je saopštio da su u protekla 24 sata u kovid bolnicama u Vranju bitku sa opakim virusom izgubila dva pacijenta.

Hospitalizovana su ukupno 103 bolesnika koji imaju upalu pluća. Njih 58 je na kiseoniku. Na bolničko lečenje primljeno je pet pacijenata. Niko nije otpušten tako da sada u kovid bolnicama ima 55 slobodnih mesta.

Prema poslednjem preseku u Pčinjskom okrugu zaraženo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je 166 lica od 341 testirane osobe.

Iz Vranja je 105 inficiranih, Vladičinog Hana 22, Surdulice 17, Preševa 10, Bujanovca devet i Bosilegrada tri novozaražena.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 205 pregleda, od kojih su 123 prva. U Kovid ambulanti za decu obavljena su 33 pregleda i urađeno 26 antigenskih testova.

Rezultati su pokazali da je 14 dece pozitivno na kovid-19. Među njima je osam predškolskog i šest školskog uzrasta.

Od početka imunizacije zaključno sa jučerašnjim danom  u Vranju su ukupno date 118.543 doze svih vakcina. U nedelju imunizovano je samo šest osoba, podaci su Zdravstvenog centra u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.