Izvor: JUGpress.com, 07.Maj.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju ponovo topli radijatori

VRANJE

U Vranju su od danas popodne radijatori u stanovima i poslovnim prostorijama ponovo topli. Zbog niskih temeratura koje su znatno niže od proseka u ovo doba godine JP „Novi dom“ odlučilo je da ponovo aktivira svoja postrojenja, iako je grejna sezona zvanično  prestala 15. aprila.

I u sredu će radijatori biti topli, a nakon toga će se pratiti situacija i ukoliko i dalje budu niske temperature postrojenja će biti u pogonu, poručuju iz „Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << doma“, preduzeća koje je zaduženo za zagrevanje 160.000 kvadrata poslovnog i stambenog prostora u Vranju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.