Izvor: JUGpress.com, 29.Jun.2022, 22:38

U Vranju održan „Vidovdanski turnir“ u malom fudbalu

VRANJE

Na Gradskom stadionu u Vranju, u okviru „Vranjskog sportskog leta“, dva dana su se u malom fudbalu nadmetali učenici od petog do sedmog razreda osnovnih i od prvog do trećeg srednjih škola .

Učestvovalo je 17 ekipa osnovaca i 6 ekipa srednjoškolaca, tako da je bilo 200 takmičara.

U petom razredu najbolji su bili učenici OŠ „Radoje Domanović“, u šestom ekipa OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, a u sedmom, učenici OŠ „Svetozar Marković“. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Među srednjoškolcima, najuspešniji su bili učenici Ekonomsko-trgovinske škole, koji su osvojili prva mesta u konkurenciji prvog i trećeg razreda, dok su u drugom, najbolji bili učenici Gimnazije „Bora Stanković“.

Turnir je otvorio gradski većnik za sport i omladinu Nenad Đorđević.

Organizator ovog sportskog događaja je Grad Vranje.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.