Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2022, 14:01

U Vranju još 165 novih slučajeva korone, u Pčinjskom okrugu 291

VRANJE-BUJANOVAC-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BOSILEGRAD-PREŠEVO-TRGOVIŠTE

Virusom korona zaražena je još 291 osoba u Pčinjskom okrugu, rezultati su testiranja 681 lica.

Vranje ima 165 novih slučajeva, Bujanovac 35, Surdulica 28, Vladičin Han 27, Bosilegrad 15, Preševo 12 i Trgovište devet novoinficiranih građana, zvanični su podaci Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << štaba za vanredne situacije.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 158 prvih od ukupno 402 pregleda. Lekari Dečje kovid ambulante pregledali su 50 dece. Testirano je njih 40, od kojih je pozitivno 21 dete predškolskog i školskog uzrasta

Tokom protekla 24 sata u bolnici Zdravstvenog centra u Vranju gde su smešten kovid pacijenti, jedan je preminuo od posledica ovog opakog virusa.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovano je 95 pacijenata, svi su pozitivni na korona virus i sa upalom pluća. Na kiseoniku su 53 osobe, što je za osam više nego dan ranije. Na bolničko lečenje primljeno je sedam, a otpuštena su četiri pacijenta.

Na glavnom vakcinalnom punku u Vranju, u subotu, su prvu dozu vakcine primile tri, drugu šest i treću 15 građana Srbije.

Imunizovano je i 15 državljani Severne Makedonije i jedan Bosne i Hercegovine, podaci su Zdravstvenog centra u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.