Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2022, 19:05

U Vranju film „Vera“

VRANJE

Pred bioskopskom publikom u Vranju, u subotu, 3. decembra, je najnoviji domaće produkcije „Vera“.

Film je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali „srpska Mata Hari“.

U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odlučna da se bori i preživi.

To je špjunski je triler sa elementima melodrame.

U glavnim ulogama su Jovana Stojiljković i Petar Zekavica. Igraju i  Nikola Kojo, Bojan Žirović Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić.

Fim je na reperoaru od 18 i 21 sat.

Istog dana tačno u podne je animirani film za najmlađe „Kašej – Kradljivac nevesti“. Reč je o sinhronizovanom avanturističkom filmu za decu sa elementima komedije.

Što se tiče pozorišta u nedelju, na programu je predstava za decu „Tri praseta“, u režiji Bojana Jovanovića i izvođenju glumaca vranjskog teatra.

Karte i za pozorište i za bioskop mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta „Bora Stanković“.

4

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.