Izvor: JUGpress.com, 13.Apr.2021, 19:11

U Vranju dve osobe izgubile bitku sa koronom

VRANJE

U posledja 24 sata u Vranju su preminula dva pacijenta. Juče su  registrovane još 44 osobe pozitivne na korona virus. Sledi Bujanovac sa 18 novih slučajeva, Vladičin Han ima osam, Surdulica sedam, Trgovište pet, Bosilegrad četiri i Preševo tri. U Pčinjskom okrugu testirano je 411 uzoraka. Kod 89 je potvrđena infekcija korona virusom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
U Kovid ambulanti ATD u Vranju tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 280 pregleda, od kojih su 82 bili prvi. Uzorkovana je krv kod 136 pacijenata i sačinjeno 106 RTG pluća.

Urađeno je 86 antigenskih testova, od kojih su 33 pozitivna na korona virus. Dijagnostikovana je upala pluća kod 20 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravsvenog centra hospitalizovano je 138 pacijenata. Na korona virus pozitivan je 131 pacijent. Isto toliko ih je sa upalom pluća.

Na kiseoniku je 88 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljeno je 7 pacijenata, a otpušten 21. U kovid bolnicama u Vranju je 56 slobodnih kreveta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.