Izvor: JUGpress.com, 04.Jun.2021, 17:15

U Vranju četiri, a u Vladičinom Hanu jedan novozaraženi korona virusom

VRANJE – VLADIČIN HAN

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 224 uzorka iz Pčinjskog okruga, pet je pozitivnih na kovid-19.

U Vranju ima četvoro inficiranih, dok je u Vladičinom Hanu zabeležen jedan nov slučaj zaraze korona virusom.

U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bilo novih slučajeva zaražavanja.

Tokom jučerašnjeg dana u Kovid ambulanti ATD obavljeno je 55 pregleda, od čega 30 prvih. Uzorkovana je krv kod 36 pacijenata i sačinjeno je 19 RTG pluća.

Urađena su četiri PCR i 39 antigenskih testova, od kojih su četiri pozitivna na korona virus. Upala pluća je dijagnostikovana kod jednog pacijenta.

U kovid bolnici u Vranju hospitalizovano je 19 bolesnika. Sa koronom je 13, a sa upalom pluća 10 pacijenata.

Kiseoničku potporu prima sedam osoba. Na bolničko lečenje primljena su četiri, a otpuštena tri pacijenta. U kovid bolnici u Vranju ima 57 slobodnih postelja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu u poslednja 24 sata samo jedan pozitivan

Izvor: JUGpress.com, 05.Jun.2021, 12:29

VRANJE – VLADIČIN HAN – BOSILEGRAD – BUJANOVAC -TRGOVIŠTE – SURDULICA..Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, u petak, je na korona virus testirano 197 uzoraka građana iz Pčinjskog okruga...Samo je jedan pozitivan na kovid-19. Novooboleli pacijent...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.