U Vranju biciklistička vožnja posvećena svim ženama obolelim od karcinoma dojke

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2022, 14:50

U Vranju biciklistička vožnja posvećena svim ženama obolelim od karcinoma dojke

Oktobar je mesec borbe protiv raka dojke, od koga u Srbiji godišnje oboli 4.600, a bitku izgubi 1.600 žena. U znak podrške svim obolelim ženama ove godine će u 30 gradova u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj biti organizovana simbolična vožnja bicikala. Akcija “Daj pedalu raku” biće održana u subotu, 1. oktobra, od 12 sati i u vranjskom parku.

Iz Ženskog centra “Milica” i Društva onkoloških pacijenata iz Vranja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pozivaju sugrađane da dođu u Gradski park i daju podršku svim neustrašivim ženama koje se bore protiv karcinoma dojke.

Zavrtimo zajedno točkove bickla i dajmo pedalu raku - poručuju organizatori.

Biciklistička vožnja posvećena svim ženama obolelim od karcinoma dojke ove godine će biti organizovana osmi put, a prošle godine je početak biciklističke trke u Vranju označen podizanjem zastave na zgradi Gradske uprave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.