U Vranje nema laganje! Dinamo upisao prvu trojku pred 2.500 ljudi

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranje nema laganje! Dinamo upisao prvu trojku pred 2.500 ljudi

Borčani poraženi na jugu Srbije (0:2)

Dočekali su i navijači Dinama u Vranju prvi ovosezonski trijumf u Prvoj ligi Srbije, a žrtva na njihovom terenu bio je BSK iz Borče koji je lako savladan danas sa 2:0.

Po jedan gol u svakom od poluvremena bio je dovoljan Vranjancima da razgale oko 2.500 gledalaca koliko se okupilo danas na Gradskom stadionu. Defanzivac Aleksandar Simov doveo je Dinamo u vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u 29. minutu, a čitav posao domaćin je završio u drugom delu zahvaljujući pogotku veziste Milana Stavrića u završnici meča.

Pobedi su se danas radovali i Užičani, jer je Sloboda u borbenom duelu porazila Radnički iz Pirota sa 1:0.

Jedini pogodak za Ere u zanimljivom susretu kraj Đetinje postigao je ofanzivni vezista domaćina Nikola Nešović u 71. minutu i ispostavilo se da je to bio odlučujući detalj na ovom susretu. Posle druge pobede u sezoni Sloboda se vinula ka vrhu tabele na sasvim solidnu poziciju.

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.