Izvor: JUGpress.com, 05.Apr.2023, 09:39

U Sodercu kod Vranja dva meseca obustava saobraćaja

VRANJE

U selu Sodercu kod Vranja dva meseca će biti obustavljen saobraćaj.

Ovo je saopšteno iz JP „Urbanizam i izgradnja Grada Vranja“.

Obustava počinje od srede 5. aprila a razlog je” izgradnja fekalne kanalizacione mreže na trasi primarnog kolektora 8 u Sodercu, selu nadomak Vranja, izdaje se privremena obustava saobraćaja na period od 60 kalendarskih dana”, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
„Ovaj infrastrukturni objekat sastojaće se iz pet sekundarnih i jednog glavnog kolektora. Na trasi će biti izgrađeno 127 revizionih šahtova i 25 slivnika, sa prosečnom dubinom ukopavanja cevi od 2,4 metra“, navodi se u saopštenju JP „Urbanizam i izgradnja Grada Vranja“.

Po završenim radovima, interna komisija upravljača će obići deo putne infrastrukture i o svemu sačiniti zapisnik.

Kompaniji „Milenijum tim“, koja je izvođač radova na ovim poslovima u Vranju, izdata je saglasnost za privremenu obustavu saobraćaja, za vreme izgradnje fekalne kanalizacije u dužini od 3.905 metara, navode u ovom javnom preduzeću. (kraj) DV/ LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.