Izvor: JUGpress.com, 26.Jun.2021, 22:46

U Pozorištu „Bora Stanković“ gostovali glumci iz Beograda

VRANJE

Predstavom „Laži me“, sinoć je u Vranju završena pozorišna sezona.

Glavne uloge su igrali Aleksandar Dunić, deo glumačkog tima Pozorišta na Terazijama i Sandra Bugarski, glumica Beogradskog dramskog pozorišta.

Predstavu je režirao Dragoslav Dabić. Inspirisana je crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici Saše Simonovića „O ljubavi, smrti i još nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sitnicama“.

Za goste iz Beograda, u petak, je zamenica gradonačelnika Zorica Jović priredila prijem, na kome se razgovaralo o o stanju u kulturi, uticaju pandemije na ovaj segment društvenog života i ponovnom vraćanju u redovne tokove.

,,Svi su se uželeli kulturnih dešavanja, kako publika tako i sami umetnici. To se odnosi na sve vrste umetnosti, ali posebno na pozorišnu, gde akteri na sceni prate reakcije publike i gde uzajmna razmena energije najviše dolazi do izražaja“, složili su se umetnici.

Filmom ,,Paklene ulice 9“, u Vranju se, večeras, završena i bioskopska sezona.

Pauza će trajati do septembra.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.