Izvor: JUGpress.com, 09.Apr.2023, 10:52

U Pčinjskom okrugu pozitivno 17 osoba, najviše u Vranju

VRANJE-SURDULICA-BOSILEGRAD-VLADIČIN HAN

U prethodna 24 časa na terotoriji Pčinjskog okruga testirane su 132 osobe, a kod 17 registrovan je pozitivan nalaz, saopštio je Zavod za javno zdravlje iz Vranja.

U procentima 12,8% pozitivnih od ukupnog broja testiranih.

Najviše pozitivnih rezultata je sa teritorije grada Vranja , slede Surdulica, Bosilegrad i Vladičin Han

Zavod za javno zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranje  svakodnevno  prati, prikuplja i obradjuje svoje i podatke nadležnih domova zdravlja i bolnica sa teritorije Pčinjskog okruga (DZ Bosilegrad, DZ Bujanovac, DZ Preševo, DZ Vladičin Han, DZ Vranje, DZ Surdulica, DZ Trgovište, OB Vranje, OB Surdulica, Specijalna bolnica za plućne bolesti Surdulica), o broju testiranih i novozaraženih od SARS-COV2 i obolelih od COVID-19.

Podaci po opštinama izgledaju ovako:

  Opština Novoregistrovani

Trgovište 0

Preševo 0

Vranje 12

Surdulica 2

Vladičin Han 1

Bujanovac 0

Bosilegrad 2

UKUPNO 17

(kraj) DV/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.