Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2021, 19:13

U Pčinjskom okrugu još dva pozitivna na koronu, u kovid bolnici 26 pacijenata

VRANJE

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju juče su analizirana 172 uzorka građana iz Pčinjskog okruga.

Pozitivne su dve osobe, po jedna iz Vranja i Vladičinog Hana.

Novih slučajeva zaražavanja korona virusom nije bilo u ostalim mestima u okrugu.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u subotu, je pregledano 38 pacijenata, od kojih su 22 prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << put došli na pregled zbog simptoma koji su ukazivali na kovid-19.

Uzorkovana je krv kod 23 pacijenta i sačinjeno osam RTG pluća. Urađena su 24 antigenska testa, od kojih je jedan pozitivan na korona virus.

U kovid bolnici u Vranju je 26 pacijenata. Na koronu je pozitivno 20, dok je sa upalom pluća 13 pacijenata. Na kiseoniku je 10 osoba.

Na bolničko lečenje primljena su dva, a otpušten jedan pacijent. U   bolnici ima 50 slobodnih postelja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.