U Pčinjskom okrugu 89 pozitivnih od 411 testiranih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 09:55

U Pčinjskom okrugu 89 pozitivnih od 411 testiranih

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 411 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 89 je pozitivnih na koronavirus. Od tog broja 44 su iz Vranja, objavljeno je na sajtu tog grada.

Iz Vladičinog Hana je osam novoobolelih, sedam iz Surdulice, četiri iz Bosilegrada, 18 iz Bujanovca, tri iz Preševa i pet iz Trgovišta.

Takođe, u kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 280 pregleda, od kojih su 82 prva pregleda.

Uzorkovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je krv kod 136 pacijenata i sacinjeno 106 RTG pluća, urađeno 86 antigenskih testova, od kojih su 33 pozitivna na koronavirus.

Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 20 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 138 pacijenata, od kojih je 131 pozitivan na koronavirus i isto toliko ima bronhopneumoniju.

Na kiseoniku je 88 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljeno je sedam pacijenata, a otpušten 21. Trenutno je u kovid bolnicama ZC Vranje 56 slobodnih postelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 89 pozitivnih na kovid u Pčinjskom okrugu, polovina iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2021

Od 411 testiranih na kovid u Pčinjskom okrugu, 89 je pozitivnih, pokazuju poslednji podaci Štaba za vanredne situacije, dok je polovina iz Vranja. Broj pacijenata u kovid bolnicama se smanjuje, sada ih je na lečenju 138. ..Među novozaraženima su 44 Vranjanca, 8 ih je iz Vladičinog Hana, 7 iz Surdulice,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Stabilizuje se epidemiološka situacija u okrugu

Izvor: VOM.rs, 13.Apr.2021

Stabilizuje se epidemiološka situacija u okrugu. Sudeći prema podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Pčinjskom okrugu se stabilizuje epidemiološka situacija, o čemu svedoči pad broja novoobolelih ali i manji broj hospitalizovanih. Od 411 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 89 je pozitivnih...

Nastavak na VOM.rs...

U Pčinjskom okrugu 86 novoinficiranih koronavirusom

Izvor: VOM.rs, 14.Apr.2021, 08:31

U Pčinjskom okrugu 86 novoinficiranih koronavirusom. Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 380 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 86 je pozitivnih na koronavirus. Od tog broja 35 je iz Vranja, 16 iz Bujanovca, 15 iz Vladičinog Hana, 8 iz Preševa, 7 iz Trgovišta, 4...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.