U Pčinjskom okrugu 394 građana zaražena koronom, jedna osoba preminula u kovid bolnici

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2022, 17:09

U Pčinjskom okrugu 394 građana zaražena koronom, jedna osoba preminula u kovid bolnici

Jedan pacijent vranjske kovid bolnice preminuo je u poslednja 24 sata, podaci su vranjskog Zdravstvenog centra, a hospitalizovano je 46 kovid pozitivnih. Od 629 testiranih u Pčinjskom okrugu, registrovana su 394 nova slučaja zaražavanja.

Od svih pacijenata u kovid bolnici, 29 njih je na kiseoničkoj potpori.

Tokom prethodnog dana na lečenje je primljeno 5 pacijenata, a otpuštena 2.

Najveći broj novozaraženih je iz Vranja, gde je registrovano >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 245 novih slučajeva, 38 ih je iz Bujanovca, 37 iz Vladičinog Hana, 30 iz Surdulice, 20 iz Trgovišta i po 12 iz Bosilegrada i Preševa.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 394 pregleda, od čega su 242 prva. Takođe, urađeno je 237 antigenskih testova. Od toga 206 je pozitivno na koronavirus - navode iz Zdravstvenog centra.

Od 40 deteta testiranih u dečijoj kovid ambulanti 39 dobilo je pozitivan rezultat, 14 ih je predškolskog uzrasta i 25 školskog.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.