Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2021, 16:03

U Pčinjskom okrugu 26 novozaraženih, Vranju 15 novih slučajeva infekcije

VRANJE

Gradski štab za vanredne situacije u Vranju saopštio je da su, u petak, testirana 263 uzorka iz Pčinjskog okruga. Potvrđeno je da je na kovid-19 pozitivno 26 građana.

Vranje ima 15 novih slučajeva infekcije što je za tri više nego prethodnog dana, Vladičinom Hanu i Preševu po četiri i u Surdulici su registrovana tri pozitivna građana na korona virus.

U ostalim mestima Pčinjskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << okruga nije bilo novih slučajeva zaražavanja.

Ovi rezultati ohrabruju i daju  nadu da polako, ali sigurno dobijamo borbu sa korona virusnom. Smanjuje se i broj osoba koje se javnjaju u kovid ambulante, kao i broj hospitalizovanih lica. Nadu daje i broj vakcinisanih, koji je na zadovoljavajućem nivou, kažu lekari.

Masovna imunizacija stanovništva nastavljena je u seoskim sredinama. U zdravstevnim ambulantama kinesku vakcinu su primili meštani Vlasa i Korbevca.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.