Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2021, 05:32

U Pčinjskom okrugu 180 osoba pozitivno na koronu, dve osobe preminule

VRANJE-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-PREŠEVO-SURDULICA-TRGOVIŠTE-BOSILEGRAD

VRANJE

U Vranju skoro svakodnevno korona virus odnese po dva života. U poslednja 24 sata prema podacima kliničkog centra Niš, bitku sa ovim virusom izgubile su dve osobe.

Prema zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 490 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 180 je pozitivnih na korona >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << virus.

Iz Vranja je zaraženo 111 građana, Vladičinog Hana i Bujanovca registrovano je po 17 novih slučajeva, Preševa 16, Surdulice 13, Trgovišta četiri i Bosilegrada dve novoinficirane osobe.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u sredu, je obavljeno 336 pregleda. Zbog simptoma koji ukazuju na infekciju korona virusom lekaru se prvi put javilo 140 pacijenta.

Urađeno je 180 antigenskih testova. Rezultati su pokazali da je više od polovine, odnosno 97, inficirano.

Upala pluća je dijagnostikovana kod 23 pacijenta.

U dve kovid bolnice Zdravstevnog centra u Vranju, u kojima ima još 13 slobodnih postelja, hospitalizovano je 147 pacijenata.

Kovid-19 i upala pluća su registrovane kod 134 osobe. Na kiseoniku su 72 lica.

Na kućno lečenje je otpušteno osam pacijenata, a u bolnicu je primljeno 19 osoba.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu 172 novozaražena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 456 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 172 su pozitivna na korona virus...Od tog broja, 102 su iz Vranja, 13 iz Surdulice, 12 iz Vladičinog Hana, 15 iz Bujanovca, 16 iz Preševa, osam iz Trgovišta i šest iz Bosilegrada, objavljeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.