Izvor: JUGpress.com, 12.Sep.2021, 12:42

U Pčinjskom okrugu 160 inficiranih, u vranjskoj bolnici dve osobe preminule

VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-TRGOVIŠTE-PRESEVO-BOSILEGRAD

Zdravstveni centar u Vranju saopštio je da su u protekla 24 sata premunula dva pacijenta i da su u dve kovid bolnice trenutno zbrinuta 104 bolesnika. Svi su pozitivni na korona virus. Njih 103 su sa upalom pluća, dok je zbog otežanog disanja 57 pacijenata na kiseoniku.

Na bolničkom lečenju nema dece.

Sa simptomima korone, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u toku 24 stata, u bolnicu je primljeno 13, a otpušteno 10  pacijenata.

Jedan pacijent transportovan je za Kruševac.

Juče je testirano 497 građana iz Pčinjskog okruga. Na kovid-19 pozitivnih je 160.

Prema poslednjim zavničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, 97 je iz Vranja, 26 iz Surdulice, 18 iz Vladičinog Hana, 13 iz Bujanovca, tri iz Trgovišta, dva iz Preševa i jedan iz Bosilegrada.

U kovid ambulanti ATD u Vranju, u subotu, je obavljeno 214 pregleda, od kojih je 114 prvih.

Istog dana je u Vranju dato ukupno 319 doza vakcina.

Imunizovano je 275 građana Srbije i 44 državljana Severne Makedonije, saopštio je vranjski Zdravstveni centar.U Pčinjskom okrugu

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.