U Nišu preminulo 8 kovid pacijenata, u Vranju dva, a Leskovcu jedan

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2021, 16:52

U Nišu preminulo 8 kovid pacijenata, u Vranju dva, a Leskovcu jedan

U poslednja 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji od posledica virusa korona preminulo 39 ljudi, a od toga je 8 pacijenata preminulo u niškoj i 7 u kruševačkoj kovid bolnici, dok su u Vranju bitku sa virusom izgubile dve osobe i jedan pacijent u kovid bolnici u Leskovcu. Poslednji podaci pokazuju da je u Srbiji testirano 14.193 ljudi, a virus je potvrđen kod 2.846 pacijenata.

U kovid >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << objektima UKC Niš, kako su objavili, smešteno je ukupno 265 pacijenata, od kojih 230 ima potvrđen virus i 8 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Na lečenju u kovid bolnici Zdravstvenog centra Leskovac je ukupno 175 ljudi, od kojih je 149 kovid pacijenata, dok u 3 kovid bolnice Zdravstvenog centra Vranje lekari brinu o 139 pacijenata, navode iz UKC.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 255 pacijenata. Kod 199 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 15 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju - kažu iz UKC.

Zbog korone se u bolničkim posteljama u Srbiji nalazi 7.187 pacijenata, a na respiratorima je 239 ljudi.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Coronavirus,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.