U Nišu osmoro novozaraženih, u Vranju troje, u Leskovcu bez novih slučajeva

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2021, 09:56

U Nišu osmoro novozaraženih, u Vranju troje, u Leskovcu bez novih slučajeva

Od 165 testiranih osoba u Nišu, osam je pozitivno na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu je troje novozaraženih, dok u Jablaničkom juče nije bilo pozitivnih nalaza.

U niške kovid ambulante juče su se javila 232 pacijenta - 75 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 157 obavilo kontrolni pregled.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 15 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dijagnostiku odradila 103 laboratorijske analize - saopštavaju iz Doma zdravlja u Nišu.

Juče je u Pčinjskom okrugu testirano 186 uzoraka i tri osobe iz Vranja pozitivne su na virus korona.

Kako je saopšteno iz leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, na kovid je u Jablaničkom okrugu testirano 198 osoba i nije bilo pozitivnih rezultata.

Sve informacije o virusu korona pratite ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.