U Nišu, Vranju i Leskovcu ukupno 169 novozaraženih koronom

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2021, 12:41

U Nišu, Vranju i Leskovcu ukupno 169 novozaraženih koronom

Korona virus u Nišu potvrđen je kod još 99 pacijenata, u Pčinjskom okrugu su 52 osobe dobile pozitivan nalaz na kovid, dok je u Jablaničkom okrugu 46 novozaraženih pacijenata.

Lekari u kovid ambulantama Doma zdravlja Niš pregledali su 1.322 pacijenta. Po prvi put simptome koji mogu da ukažu na kovid prijavilo je 333 ljudi, dok je 989 došlo na kontrolu. Testirano je 620 pacijenata, a korona je potvrđena kod 99.

Prema poslednjim podacima Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << štaba za vanredne situacije u Vranju, u Pčinjskom okrugu testirana je 351 osoba, a virus je potvrđen kod 52.

Od ovog broja 37 je iz Vranja, 7 iz Surdulice, 4 iz Bosilegrada i po 2 iz Vladičinog Hana i Bujanovca - navode u saopštenju.

U Jablaničkom okrugu za poslednja 24 sata testirano je 397 pacijenata, a 46 je novozaraženih - 33 iz Leskovca, 5 iz Lebana, 4 iz Medveđe i po dva pacijenta iz Bojnika i Vlasotinca.

Sve informacije o korona virusu možete pratiti ovde.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.