U KC Niš troje preminulo, u Vranju jedan smrtni slučaj zbog korone

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2020, 12:57

U KC Niš troje preminulo, u Vranju jedan smrtni slučaj zbog korone

Manje kovid pozitivnih pacijenata nego juče hospitalizovano je u Kliničkom centru Niš - njih 92, ali je više onih u najtežem stanju, koji su priključeni na respiratore - 10. U poslednja 24 sata, kažu u KC Niš, u ovoj ustanovi od posledica korone preminulo je troje ljudi, dok je u Vranju preminula jedna osoba.

Pacijenti na respiratorima smešteni su na kovid klinike u starom delu Kliničkog, njih petoro, uz još petoro u novom delu, na Intenzivnoj nezi.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - kažu u KC Niš.

Juče je bilo 14 dece na kovid klinikama, dok je za njih sedmoro potvrđeno prisustvo virusa korona, ali ih je danas troje i svi su, navode u Kliničkom, u stabilnom stanju.

Prema podacim KC Niš, u leskovačkoj bolnici smešteno je 12 pacijenata pozitivnih na koronu, a u surduličkoj 53. U vranjskim kovid bolnicama hospitalizovano je 85 pacijenata kod kojih je potvrđen novi virus, a zabeležen je i jedan smrtni slučaj od poslednjeg preseka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.