U KC Niš 74 pozitivnih, u Vranju 56, Surdulici 24

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2020, 14:16

U KC Niš 74 pozitivnih, u Vranju 56, Surdulici 24

U Kliničkom centru Niš - u starom delu hospitalizovan je 141 pacijent od toga 74 kovid pozitivan, izjavio je danas zamenik generalnog direktora niškog KC Vladan Ćosić i dodao da je u poslednja 24 časa jedan pacijent umro.

"U regionu u ostale tri kovid bolnice - u Vranju hospistalizovano 98 a od toga 56 pozitivnih, u Surdulici 32 od kojih su 24 pozitivna, a u Leskovcu 66 pacijenta. Od ukupnog broja haspitalizovanih pet je na respiratoru u jako teškom stanju", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Ćosić.

Prema njegovim rečima, petoro dece je hospitalizovano na Dečjoj internoj klinici u kovid bolnici, ali svi su trenutno kovid negativni.

Za poslednja 24 sata Klinički centar Niš primio je 31 pacijenta, obavljeno je 86 pregleda, rekao je Ćosić.

U KCS zaraženo je 13 lekara i sedam sestara, a do sada je ozdravilo 129 zdravstvenih radnika.

Predstavnici KCN rekli su da će od danas svakoga dana u 12 sati zbog "konstantnog širenja dezinformacija" organizovati konferencije i objavljivati podatke ne samo za Niš i KC Niš već i za Surdulicu, Vranje Leskovac, čitav jug Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Medicinarima primljenim zbog korone u KC Niš opet produžavaju ugovore, posao za stalno i dalje samo obećanje

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jul.2020

Obećane ugovore za stalno, medicinski radnici koji su se dobrovoljno javili da pomognu Kliničkom centru u Nišu u borbi sa koronom, još nisu dobili. Da će dobiti stanalan posao i dalje je samo obećanje, a zamenik direktora KC Niš Vladan Ćosić kaže da su pre dva dana dobili novac za njihove plate...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.