Tužilaštvo čeka obdukciju preminulog pomagača ubice policajca

Izvor: Blic, 22.Nov.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo čeka obdukciju preminulog pomagača ubice policajca

Više tužilaštvo u Vranju naredilo je obdukciju tela Rešata Bajramija, koji je umro u pritvoru u Vranju gde je bio zbog sumnje da je pomogao osumnjičenom za ubistvo policajca Gorana Đorđevića, saopšteno je danas iz tog tužilaštva.

U saopštenju se dodaje da je obdukcija obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu i da će rezultati istrage biće javno objavljeni.

Prema podacima koje je do sada prikupilo ovo Tužilaštvo, Rešat Bajrami je umro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 21. novembra oko 2.50 u Okružnom zatvoru u Vranju.

Neposredno pre toga, pritvorenici D.R. i M.M, koji su bili u pritvoreničkoj sobi sa Bajramijem, preko panik tastera u sobi su pozvali dežurne komandire, koji su se odmah odazvali i obavestili ih da je Bajramiju pozlilo i da se samo spustio sa kreveta na pod.

Pozvana je hitna pomoć, koja je stigla za pet minuta, pokušala reanimaciju, ali bez uspeha.

Sumnja se da je Bajrami krajem oktobra učestvovao u ubistvu policajca Gorana Đorđevića kod Velikog Trnovca, u blizini administrativne linije s Kosovom. Đorđević je najpre udaren, pa pregažen automobilom.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽILAŠTVO: Bajrami umro u ćeliji, čeka se obdukcija!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Nov.2013

Kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužilaštva, prema podacima koje je to tužilaštvo prikupilo, Bajrami je preminuo juče oko dva sata i 50 minuta posle ponoći u prostorijama Okružnog zatvora u Vranju u pritvoreničkoj sobi broj devet

Nastavak na Telegraf.rs...

Tužilaštvo: Uraditi obdukciju preminulog koji je usmrtio specijalca

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2013, 09:02

Više tužilaštvo u Vranju naredilo je obdukciju tela Rešata Bajramija, koji je umro u pritvoru u Vranju gde je bio zbog sumnje da je pomogao osumnjičenom za ubistvo policajca Gorana Đorđevića, saopšteno je iz tog tužilaštva...U saopštenju se dodaje da je obdukcija obavljena u Zavodu za sudsku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.