Turnir u Stublu u punom jeku

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u Stublu u punom jeku

Vranje - Na 50. tradicionalnom noćnom turniru u malom fudbalu u Stublu, u toku je takmičenje po grupama. Rezultati odigranih utakmica u četvrtak su: Ranutovac - Turbo 10:6 Peđina ekipa - Ludilo Incerep 1:1 (penali 2:1) Suvojnica - Žitoprodukt 1:5 Kod Grade - Brestovo 2:6 Kafana Ladovina - Zare 2:1. Nagradnim fondom predviđeno je da prvoplasirana ekipa dobije 100.000 dinara, pehar i medalje. Drugoplasiranoj bi pored odličja, pripalo i 50.000 dinara. Za trećeplasiranu je pored pehara i medalja predviđeno je i 25.000 dinara. Za osvojeno četvrto mesto biće dodeljen samo...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Turnir u Stublu u punom jeku

Izvor: Vranje-online.com, 14.Avg.2015

Vranje – Na 50. tradicionalnom noćnom turniru u malom fudbalu u Stublu, u toku je takmičenje po grupama..Rezultati odigranih utakmica u četvrtak su:

Nastavak na Vranje-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.